De jeugd staat bij mij on top of my list. Ik hou van ze en wil ze horen, inspireren, helpen en met ze samenwerken.

Op deze pagina en in mijn leven, zal ik speciale aandacht geven aan de jonge mensen en de spiritualiteit in hun leven. Op allerlei manieren. Ik wil een lans breken. Paranormaliteit bespreekbaar maken. Hun vragen beantwoorden. Ruimte creëren waar ze hun eigen paranormale ervaringen kunnen delen. Stukken schrijven over de spirituele wereld, op hún niveau. Ik wil verwaarloosde kinderen helpen en verdwaalde jongeren het juiste pad laten ontdekken. Vragen beantwoorden van zieke kinderen. Ouders helpen, die een kind verloren hebben.

Team Naxao helpt mee. Met gids Frank aan het roer van de andere kant, want ook voor hem zijn jonge mensen het speerpunt in zijn leven. Hij heeft er veel onder zijn hoede. Mijn neefje Joshua en zoon Cas zijn zelf kind in het hiernamaals en willen alles vertellen over hun leven daar.

Binnenkort vertel ik welke plannen we gaan uitwerken. Als je vragen hebt of iets wilt delen, dan nodig ik je uit om contact op te nemen.