Hé! Ga jij mee op reis? Wij staan te popelen. En jouw achterban ook. Verdieping zoeken. Vrije aandacht kunnen geven. Op een hele fijne plek met goede verzorging. Haak in, voor een dag, weekend of week vol spirituele ervaringen.

MAGISCHE DAGEN

Voor nuchtere mensen, op heerlijke locaties. Wil je veranderen van koers? Ontdekken wie je bent en waarvan je hart gaat zingen? Contact maken met jouw Spiriteam? Werken aan je intuïtieve vermogens? Dat kan. Of je nu kiest voor een dag, een weekend of een week… ons doel is altijd hetzelfde:
• en petit comité aan de slag, met gelijkgestemden, in een vrolijke, ontspannen sfeer
• lekker veel leren, oefenen en nieuws ontdekken
• persoonlijke hulp en inzichten van jouw gids (via Boris)
• heerlijk relaxen tijdens een fijne lunch of een goed diner
• naar huis, vervuld met inspiratie en het gevoel dat je even helemaal van de planeet was

Wij nodigen je uit, om met ons mee te gaan, op avontuur. Jouw gidsen zijn achter de schermen al bezig voor je. Om jouw dromen waar te maken. Geef ze de kans om bij je te komen. Om met je te praten, zodat jij weer zingend verder kunt. Omdat je weet dat je goed zit. Óp je levenspad. Ingehaakt met jezelf. En daar werken we aan. Zelfvertrouwen. Zelfkennis. Intuïtieve vaardigheden. Een goede band met het hiernamaals. En jouw nieuwe plan op de rit.

IN DE MAAK VOOR 2024

Op dit moment zijn we nog aan het plannen en voorbereiden. We streven ernaar, onderstaande reizen te realiseren. Dat is ook afhankelijk van het aantal deelnemers. We kunnen rekening houden met jullie wens. Dus als iets uit onderstaande lijst je aanspreekt, laat het ons dan weten via info@naxao.eu. Als er een reis uitspringt, zetten we die met voorrang in de steigers. En no worries: een mailtje sturen verplicht je tot niets en we gaan je ook niet stalken.

Voorjaar 2024
❱ Een dag in april, mei of juni, in Nederland
❱ Twee dagen met een week ertussen, in mei of juni in Nederland
❱ Weekend in België, in mei of juni, met overnachting

Najaar 2024
❱ Een week nazomeren, in september in de Mediterrannée
❱ Weekend in België, in oktober of november, met overnachting

Winter 2024
❱ Lang weekend in Duitsland, in december, met overnachting