Heb bij medium Boris onlangs een mooi consult gehad over de vervolgstappen in mijn carrière.

Voor mij was het belangrijk om het onderbewuste wat vaak in spirituele consulten naar boven komt, te vertalen in praktische handvaten. Boris is hier goed in geslaagd. Op pragmatische, no nonsense wijze kon hij wat mooie tips aanreiken die ik vervolgens succesvol heb ingezet bij mijn eigen onderneming. Ondanks dat ik zelf erg intuïtief ben, ben ik wars van zweverig gepraat en gedoe. Boris voelde dit goed aan, daarom zou ik hem ook met zakelijke vragen van harte willen aanbevelen.
Linda (Noord-Brabant)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Heel hartelijk dank voor je reading van vandaag.

Het heeft mij oprecht geholpen om een stuk verdriet los te laten, nu ik weet dat ‘t met m’n ‘schoon’zussie goed gaat.
Erna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik heb Boris en zijn team op verschillende momenten gevraagd om een consult.

Het ging dan om echte gevoelskwesties. Voorbeelden zijn een oude baan loslaten, voordat ik een nieuwe baan had. Of verhuizen van een stad naar een dorp. Uiteindelijk maak ik de beslissingen en ben ik verantwoordelijk. Maar doordat ik ben gaan werken aan wat er uit de gesprekken met team Naxao is gekomen, heb ik nu echt een geweldige baan gekregen met leuke collega’s. Daarnaast kreeg ik een huis in de buurt van mijn werk, op een plek waar ik van droomde om te wonen. Team Naxao geeft mij soms een duwtje in de rug; liefdevol en met mijn best interest voorop. Andere keren krijg ik reminders van dingen die ik al weet. En dan zijn er ook nog kleine kadootjes die ik later kan uitpakken als ik de gesprekken terugluister. Ik geloof heilig dat wij spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring en niet andersom. Het kan dat we door alledaagse verplichtingen van werken, een gezin, een relatie of een opleiding niet op de juiste frequentie zitten om te luisteren naar wat we nu echt nodig hebben. Team Naxao resoneert met die innerlijke frequentie. Aan iedereen die bereid is de mouwen op te stropen en aan zichzelf wil werken, kan ik hen van harte aanbevelen.
Anoniem

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we met je hebben gehad. 

Iedereen heeft veel gehad aan de boodschappen die je hebt mogen doorgeven en we zijn vast van plan alle goede raad op te volgen. Maar bovendien was het ook een aards genoegen je bij ons te hebben, het was reuze gezellig. Het is voor herhaling vatbaar. Veel succes met al wat je doet en gaat doen en ik zeg gewoon tot ziens!
Willy (Den Haag)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Boris weet precies die boodschappen door te geven, die je raken bij je kern. 

Je weet dat het over jou gaat en je weet dat dat de essentie is waarmee je aan de slag kunt. Soms moet je er wat langer over nadenken en soms geeft het je direct een enorm inzicht. De dagen en soms weken daarna blijft het bij je en gaat het niet meer weg. Langzaam merk je dat het je verandert, dat je een andere richting voor jezelf aan het bepalen bent, dat je leermomenten meemaakt waarop je je nieuwe inzichten bevestigd krijgt en waar je stappen in aan het maken bent. De gidsen geven boodschappen door die niemand anders weet en niemand anders zo treffend kan zeggen. Ik heb de laatste jaren heel wat meegemaakt en het was lastig om iemand te vinden die de complexiteit ervan begrijpt en mij daarin kon verder helpen. Gelukkig kwam Boris op mijn pad, want in samenwerking met de gidsen lukt het hem wel.
Ellen (Drente)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik ben super blij met de consulten die Boris geeft. 

Hij is zo puur en eerlijk. Na elk gesprek met Boris voel ik me veel beter en veel inzichten rijker. Boris legt alles duidelijk uit en ik voel dat hij oprecht is. Ik kan iedereen Boris aanbevelen.
Kasia (Rotterdam)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik heb inmiddels 5 sessies met Boris gehad. 

Boris trof me vanaf het eerste moment dat ik contact met hem had als open, heel sensitief en integer. Ik had daardoor meteen vertrouwen in hem en we konden al snel ‘aan de slag’. Mijn vader is 23 jaar geleden overleden en het was bijzonder om via Boris contact met hem te krijgen. Alles wat hij aan Boris doorgaf, paste in hoe ik hem gekend heb en hoe onze relatie was. En: vanaf de eerste sessie kwam er ook verrassende nieuwe informatie die volledig paste in wat ik van hem kende. Ook kreeg ik contact met mijn grootmoeder, zijn moeder, die mij raadgevingen gaf. Heel bijzonder. Waar ik de laatste twee sessies helemaal van ondersteboven ben geweest: er kwam een jeugdtrauma van mijn vader aan de orde, waar hij nooit over heeft gesproken. Een trauma dat grote consequenties heeft gehad voor zijn persoonlijke ontwikkeling en voor hoe hij zijn vaderrol vervulde voor mijn zussen en mij. Het maakte de puzzel van zijn leven voor mij compleet.

Boris, ik ben dankbaar voor jouw mooie talent om diepgaand contact te leggen met mijn vader en grootmoeder. Dat heeft mij -en mijn zussen- veel gebracht.
Jan Willem (Amsterdam)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

The most stunning experience I had!

I have met Boris by February 2020 and we had a session that was amazing, eye-opening and enlightening. We had a chance to talk to my grandmother who had passed away 15 years ago. Not only I learned that she is ok and happy but also I heard her side of stories and her feelings regarding past events… Moreover now I know I have much more similarities with my grandmother and even I understand my emotions more clearly. I am so thankful for meeting Boris. He is a spectacular person who may guide every human being with his incredible talent.

Thank you,
Pia (Zanzibar)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Boris, wat jij voor ons hebt gedaan, is ongelooflijk: een wereld apart, bij elkaar brengen. 

Gescheiden werelden herenigen. Wat het waard is om een oude vriend terug te vinden, is niet in geld uit te drukken. Je kunt het contact eenmaal hebben en dan is het voor altijd bezegeld. Een vrouw in je leven terugvinden, waar je van houdt, is een groot goed. Eenmaal gezegd hebben, wat ze voor je betekent: dat is álles waard. Ik voel mij verbonden met haar en jou tegelijk. Ik voel me oprecht een vrolijke Frank. Eentje die geleden heeft. Én geleefd! Op aarde bewezen dat hij bestaat. En nu, in het hiernamaals, ook. Dankzij jou, kan ik mijn stem laten horen. “Je leeft maar een keer, Boris”, zeg ik altijd. En jij weet dat als geen ander. Je moet het nú doen. Dat je leeft, is het bewijs dat je er bent, toch? Dat je beleeft, ook. En waar staan wij hier in het hiernamaals voor? Dat je leeft! En dat is een schok om te ontdekken, als je dood gaat: dat je leeft, nog steeds. Met alle dingen die je om je heen had, maar op een andere manier. In een andere dimensie.

Ik ben jou dankbaar Boris. Jij doet míj leven. Tot later Broeder.
Frank (Gids, Hiernamaals)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik had nog nooit eerder een reading gehad en vond het vooraf best spannend. 

Maar Boris weet je goed op je gemak te stellen en is een open en vriendelijk persoon. De reading heeft mij steun en inzichten gebracht in een tijd waarin ik dit hard nodig had. Nogmaals dank Boris!
Marinka (Amersfoort)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Met Boris had ik een sessie en een vervolgsessie enige tijd later. 

Voor mij was het nieuw om via een medium contact te leggen met gene zijde en ik ging er open in. Mijn (stief-) oma en -opa en vader en moeder in spirit waren aanwezig. Ze stipten de punten aan die voor mij nu relevant zijn in mijn leven (bv. vertrouwen hebben in mijzelf, mijn eigen koers varen en hierin niet teveel op mijn ouders leunen). Het was daarnaast heel fijn om te horen dat ze onvoorwaardelijk van mij houden en er altijd voor me zullen zijn als ik met vragen zit of problemen heb. In de tweede sessie had ik nog enkele verdere concrete vragen over o.a. mijn werksituatie en deze werden beantwoord. Ik zou iedereen een sessie (of meerdere) met Boris aanraden! Boris is warm en hartelijk in het contact en de informatie die je krijgt en de steun die je door een sessie ervaart, is heel waardevol.
Jessy (Amsterdam)