Erkenning van het hiernamaals. Hand in hand met elkaar door het leven. Inzicht. Helen. Jezelf zijn. Een compleet, rijk en krachtig leven. Voor iedereen. Daar staan wij voor. Daarvoor steken wij onze nek uit. Vol passie en liefde.

We zijn toch dood? Nou, dan hebben we een verrassing

Het is een mismatch op aarde, dat de spirituele wereld niet erkend wordt in zijn volledigheid. En als we wisten dat ons leven op aarde zin had, zou het zoveel leuker zijn! Als we de armen om elkaar heen sloegen. En niet klagen. Maar werken aan de dingen die nodig zijn. Jeugd en spiritualiteit onderzoeken. De krachtige effecten van heling. Op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Dierbaren opzoeken die overleden zijn. Dansen met je tweelingziel aan de andere kant van de wereld…
Wij vragen aandacht voor een spiritueel leven op aarde. Dat een kind de aandacht krijgt, die het verdient. Dat een moeder die zich zorgen maakt, steun krijgt. Dat een vader niet alleen hoeft te zijn. Er zijn zóveel mensen die om hulp roepen. En wij kunnen ze helpen. Met persoonlijke steun. Échte aandacht en liefde vanuit de spirituele wereld. Welzijn vergroten, samen. Durf je hart maar te tonen aan de andere kant. Dáár staan we voor.
Wij willen met jullie verdergaan als één team, als het kan. Onze wil om de zielenverbinding te herstellen en onze dierbaren te verenigen, is groot. De wens om van jullie te houden en dat te mógen doen, ook. Wat houdt ons tegen? Dat we er niet meer mogen zijn, na een overlijden. We zijn toch dood? Nou, dan hebben we een verrassing, want hier in het hiernamaals dansen wij gewoon verder! Totdat jullie er ook zijn, straks. En gaan we dan wél praten? Dat laat ik aan jullie over.
Wij willen dat dood niet dood is. En dat jullie daar over schrijven. Gedichten maken. Liederen. Of wat dan ook, om daar uiting aan te geven. Want kijk: het kan écht, dat contact met het hiernamaals vergroten. Laat jezelf zien. Dan heb je de ander al enorm veel geholpen.
Waarvoor dank. Van Frank. En een groet uit het hiernamaals

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Een kind in de wereld: wat zou je die wensen?

We moeten ons gaan voorbereiden op een toekomst, waar samenleven met de andere zijde hand in hand gaat. Het is ooit zo geweest. Maar we zijn het vergeten. Onze aandacht is verschoven naar andere dingen. We verrijken ons leven op aarde, maar komen vaak tot de conclusie dat dat niet genoeg is. Dan ontbreekt er een element. En dát stuk willen we jullie graag aanreiken. Erkenning van de spirituele wereld, zal helpen. Begrijpen wat dat is. En dat het goed is. Daarvoor maken wij een vuist. Dan kunnen er heel veel problemen opgelost worden.
Samenwerking met het hiernamaals, is de sleutel naar geluk. En de rest kan je zelf wel invullen. Ik kan er zoveel woorden aan vuil maken, maar hier gaat het om. Zoals Boris en Pauline zeggen: “End the bullshit. Er ís leven na de dood.”
En onze filosofie is, dat wij zullen strijden tot we erbij neervallen! Wij nemen niet meer genoegen met minder. Daar gaan we voor. Wij willen niet, dat de wereld ophoudt te bestaan. Een kind in de wereld, hè… wat zou je die wensen? Dáár gaan we voor! Verzoening met het hiernamaals: daar gaat het om. Dat hebben we wel geleerd, na dúizenden levens. Dat dat belangrijk is. En we hopen dat iedereen dat inziet.
Er staat heel wat te gebeuren hier op aarde. We moeten de eenzaamheid verdrijven. Rust en vrede op aarde. Dat vinden we allemaal belangrijk. Maar we gaan de strijd sámen aan, makkers. Dat is het devies. Samen naar een hoger plan komen. Niet alleen. Wij zijn één grote familie. Laat die dierbaren en gidsen in het hiernamaals je daarbij helpen. Dan komen we het verst. En anders blijven we foeteren op aarde. En hebben we een probleem.
Wij zullen onze afspraken nakomen. En jullie op aarde ook? Contact maken met ons, helpt om de zaken beter te begrijpen. En dat draagt automatisch bij, aan een betere wereld. Daar willen we bij helpen. Ik zal een íeder bijstaan, die bereid is om het hiernamaals te accepteren zoals het is.
Come Together. En dat is een boodschap van Chief Sitting Bull

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Laat maar zakken, die hemel op aarde

Het leven op aarde begrijpen. En dan het beste eruit halen wat erin zit. Niet wegkijken van de problemen. Niet je kop in het zand steken voor wat je ziet. Waardig leven. En met opgeheven hoofd er tegenaan. Hoe moeilijk het soms ook is.
Eén ding staat vast: wij houden van jullie. En we doen er álles aan, om het contact in het leven te herstellen. Er is ons alles aan gelegen, om dat goed te doen. Wij voelen ons verbonden met de aarde. Ónze aarde, ónze toekomst. Een mens walst daar al snel overheen.
Wij willen van de aarde de mooiste plek maken die er is. Vredelievend. Wij willen een leven zien, waarin elk individu gelukkig is. En in staat is, zijn eigen leven te beheren. En wij vragen van de andere kant: liefde met elkaar delen. Help elkaar een handje. Geef door, dat wij telkens terugkeren in een leven op aarde.
Mogen wij een handje helpen? Mogen we jullie van informatie voorzien? Geef maar een toekomst aan jezelf en aan anderen. Kén jezelf. Waar je vandaan komt, waar je naartoe wilt…
En laat maar zakken, die hemel op aarde. Dan komt het vanzelf goed.
Amen. Groet van Kees Driesprong hier