Kom in contact met jouw gidsen en dierbaren en krijg hulp, inzicht en antwoord op je vragen. Boek een consult en maak je leven lichter. Ik ben een helderziend, helderhorend, helderwetend en heldervoelend medium. Ik sla de brug tussen aarde en hiernamaals en zorg dat jij jouw gidsen en dierbaren kunt spreken. Mijn gidsen Viktor en Frank nemen de leiding tijdens het gesprek en zorgen voor een goede harmonie. Na een consult heb je meer duidelijkheid en weet je dat je er nooit alleen voor staat.

PRIVÉCONSULTEN

Eén-op-één contact met je gids of overleden dierbaren. Samen gaan we met hen in gesprek. Krijg brandende vragen beantwoord of kies voor een open boodschap, waarin je alle steun, tips en ideeën kunt verwachten die je nodig hebt. Na een Privéconsult kan je vol inzicht weer lichter verder met je leven.

Privéconsulten zijn telefonisch

Ik heb ervoor gekozen, om Privéconsulten telefonisch te doen. Voor de boodschappers maakt het niet uit, of wij live tegenover elkaar zitten of met elkaar bellen. Zodra wij elkaar spreken, wordt het contact met de gidsen gemaakt. Ruimte of afstand speelt geen rol. Het voordeel voor mij is, dat ik door niets onbekends wordt afgeleid en zuivere boodschappen kan doorgeven. Voor jou is het prettig om in je vertrouwde omgeving de boodschappen te ontvangen. En waar ter wereld jij of ik ons ook bevinden: een telefonisch consult is altijd mogelijk.

Invulling Privéconsult

De invulling van een Privéconsult bepaal je naar eigen behoefte. Je kunt kiezen voor:
• Open boodschap > Je geeft de regie over aan de andere zijde. Zij mogen bepalen welke boodschappen ze jou meegeven. Ze weten wat jij nodig hebt, om lichter verder te kunnen leven. Een aanmoediging, een hart onder de riem, een goeie tip, een warm woordje van moeder, een schouderklop van je goede vriend… Laat je verrassen door antwoorden op vragen, waarvan je niet eens wist dat je ze had of krijg steun uit wellicht onverwachte hoek.
• Concrete vragen > We vragen jouw gids of geliefden je vragen te beantwoorden. Heb je nood aan tips voor een belangrijke beslissing? Wil je graag een overleden dierbare spreken? Vraag je je af waardoor je ergens vastloopt? Er is ruimte voor alle soorten vragen en we kunnen meerdere thema’s in een consult behandelen: liefde, werk, gezondheid, toekomst etc. Een enkele keer kan of mag een vraag niet beantwoord worden. Dan zal ik je dat eerlijk zeggen.
• Combinatie > Stel een gerichte vraag en ontvang daarnaast nog vrije boodschappen uit het hiernamaals.

Keuzes consulten

• STANDAARD CONSULT / 60 minuten
Een ‘Standaard Consult’ geeft voldoende ruimte om een aantal vragen te stellen en een live gesprek te voeren met je gids of overleden geliefden. Aan het eind van een Standaard Consult kan je met een voldaan gevoel verder met je leven. Zat je met iets in je maag? Dan heb je helderheid gekregen. Liet je je verrassen door een open boodschap? Dan zal je geïnspireerd je leven weer oppakken. Je krijgt genoeg mee, om nog eens over na te denken.
• UITGEBREID CONSULT / 90 minuten
Als je iets echt wilt doorgronden of een ingewikkelde kwestie goed wilt uitdiepen, raad ik een ‘Uitgebreid Consult’ aan. Omdat wij onze concentratie niet hoeven af te breken, levert dit vaak beter resultaat op dan meerdere kortere consulten en zet ‘t je misschien in een klap weer op het juiste pad. Ga in elk geval met een bak aan info naar huis!
• FLEX CONSULT / vanaf 15 minuten
Dit consult kan zo kort of lang duren als je wilt. Je betaalt per minuut, met een minimum van 15 minuten. Een ‘Flex Consult’ kan geschikt zijn voor verschillenden doelen. Bijvoorbeeld voor het snel beantwoorden van een specifieke vraag; voor even een steuntje in de rug van je gids of dierbaren; voor een eerste, korte kennismaking met de spirituele wereld. Of juist voor het helemaal uitdiepen van een kwestie, zonder te hoeven afbreken of om je consult vrij te laten lopen zoals het loopt. Kan vaak op korte termijn gepland worden.

Kadobon

Wil je iemand een Privéconsult kado geven? Dat kan! In de Shop zijn verschillende kadobonnen te koop.

Vraag een Privéconsult aan:

STANDAARD CONSULT 60 minuten € 84,-[vraag aan]
UITGEBREID CONSULT90 minuten € 119,-[vraag aan]
FLEX CONSULTvanaf 15 minuten€ 1,60 per minuut[vraag aan]

SPIRITLIFE COACHING

Heb je een sparringpartner nodig? Wil je je passies en blokkades vinden? Zoek je steun bij het doorwerken van een taaie kwestie? Of wil je jezelf eindelijk eens begrijpen? Als medium breng ik je in contact met de beste coaches die er bestaan: jouw gidsenteam. Werk samen op een effectieve manier aan jouw leven.

Je gidsen kennen je als geen ander. Zij weten wat jij nodig hebt, om op het juiste pad verder te kunnen met je leven. Bespreek samen jouw vragen, wensen of twijfels en laat je door hen begeleiden in een aantal sessies. Diep samen een thema uit (liefde, werk, familie, gezondheid…). Ontdek je talenten en lijn hiermee je doelen uit. Krijg steun bij beslissingen. Werk samen een struikelblok uit de weg. En leef weer opgeruimd verder.

Werkwijze

We starten het Coachingstraject met een Intake, bestaande uit een Intakeconsult en een Feedbackgesprek. In het Intakeconsult leggen we contact met jouw gids(en) en soms met overleden dierbaren, die zich als gids melden. Zij zullen ingaan op jouw vragen en soms ook al hun visie geven. Na dit Intakeconsult spreek ik met jouw spirituele team over een plan van aanpak. In ons Feedbackgesprek leg ik je dit voor en bespreken we het. Als we het eens zijn, plannen we samen de vervolgsessies. Mocht je besluiten na deze Intake geen vervolg te willen geven aan het traject, dan breng ik alleen de Intake in rekening (€ 125,-).

Het ideale ritme voor coaching is elke 2 weken afspreken. Soms volstaat een pakket van 4 consulten om de belangrijkste punten op te lossen of te verhelderen, waarna je weer verder kunt. Maar het kan ook zijn, dat je meer verdieping wilt of voor meerdere zaken een hulplijn wilt inschakelen. Zodra we elkaar vaker spreken, zullen jouw gidsen makkelijker doorkomen en omdat de situatie duidelijk is, komen we ook sneller vooruit. Na het laatste consult maken we de balans op en kun je besluiten om eventueel meer consulten bij te boeken of te stoppen.

Alle Coachingconsulten zijn telefonisch.

Keuzes Coachingspakketten

Pakket A > 4 consulten
– 1 x Intake 75 minuten (1 Consult 60 minuten + 1 Feedbackgesprek 15 minuten)
– 3 x Consult 45 minuten
– 3 x Tussentijdse afstemming 15 minuten (van mij met jouw gidsen) 
– 1 x Eindevaluatiegesprek 15 minuten
Pakket B > 6 consulten
– 1 x Intake 75 minuten (1 Consult 60 minuten + 1 Feedbackgesprek 15 minuten)
– 5 x Consult 45 minuten
– 5 x Tussentijdse afstemming 15 minuten (van mij met jouw gidsen)
– 1 x Evaluatiegesprek 15 minuten
Pakket C > 9 consulten
– 1 x Intake 75 minuten (1 Consult 60 minuten + 1 Feedbackgesprek 15 minuten)
– 8 x Consult 45 minuten
– 8 x Tussentijdse afstemming 15 minuten (van mij met jouw gidsen)
– 1 x Evaluatiegesprek 15 minuten

Bijboeken na afloop van een Coachingspakket

• 1 x Consult 45 minuten + 1 x Tussentijdse afstemming 15 minuten + Email > € 100,-  
• 3 x Consult 45 minuten + 3 x Tussentijdse afstemming 15 minuten + Email > € 270,-  
• 5 x Consult 45 minuten + 5 x Tussentijdse afstemming 15 minuten + Email > € 425,-
Voorwaarden bijgeboekte consulten > Tenminste 1 consult per maand, geen restitutie.

Vraag een Coachingspakket aan:

COACHING PAKKET A 4 consulten€ 395,- [vraag aan]
COACHING PAKKET B6 consulten € 550,-[vraag aan]
COACHING PAKKET C9 consulten€ 845,-[vraag aan]

MEDIUMBEGELEIDING

In mijn eigen praktijk ontmoet ik regelmatig mensen met paranormale gaven. En vaak willen ze er iets mee doen. Omdat ik het erg belangrijk vind, dat zoveel mogelijk mensen in contact komen met het hiernamaals en dan naar huis gaan met een positieve ervaring, wil ik mediums-in-de-dop begeleiden. Naar goed mediumschap, waar we trots op kunnen zijn.

Wat is een medium? 

Een medium is een gewoon mens zoals jij en ik, met een aangeboren talent om contact te maken met zielen in het hiernamaals. Hij/zij is in staat om te communiceren met de spirituele wereld en kan zodoende boodschappen doorgeven van gidsen, overleden dierbaren of zelfs dieren aan mensen op aarde. Deze boodschappen kunnen mensen troosten, helen of verder helpen op hun levenspad. Een medium kan helderziend, -horend, -voelend, -wetend of -ruikend zijn of een combinatie van deze eigenschappen bezitten.

Goed mediumschap

Net zoals je muzikale gaven niet kunt aanleren, kan je ook paranormale gaven niet aanleren. Je wordt ermee geboren. Maar: muzikaal talent of niet: zonder training en oefening, wordt je geen goede muzikant. En dat geldt dus ook voor mediumschap. Het is een vak. Dat je moet leren verstaan. Een goed medium is in staat een zuivere verbinding te leggen met de andere kant. Een goed medium heeft controle tijdens een reading, zet zichzelf opzij en laat Spirit spreken. Een goed medium kent zijn verantwoordelijkheden ten aanzien van een klant. Een goed medium heeft besef van de ethische kanten van het vak. Kortom: een goed medium doet niet zomaar wat.

Inhoud programma

Het programma Mediumbegeleiding dat ik aanbied, is er vooral op gericht om van jou een goed in je vel zittend mens te maken, bij wie de boodschappen van Spirit vloeiend en zuiver kunnen doorkomen. Ik geef geen les, maar breng je in contact met jouw gids/begeleider(s) tijdens een reeks consulten. Zij maken voor jou inzichtelijk waaraan jij kunt werken, om jouw weg vrij te maken naar goed mediumschap. Ze helpen je met uitleg, inzicht, steun en tips. Samen ontdekken jullie hoe bij jou de paranormaliteit precies werkt; waar je kracht ligt. Na elk consult leg ik kort contact met jouw begeleider(s) om verder koers te bepalen, zodat je zoveel mogelijk uit de consulten kunt halen. Buiten dit alles om, deel ik mijn praktijkervaringen met je, bespreek ik de ethiek en verantwoordelijkheden, die dit werk met zich meebrengt. Ik denk mee over jouw toekomst als medium, als je wilt, en geef (oefen)tips waar ik kan.
Het programma is op maat gemaakt. Iedereen is anders en heeft baat bij unieke oefentips of opdrachten.
Aan het eind van dit programma, sta je met beide benen op de grond, heb je heldere inzichten en ken je je valkuilen. Je weet wie je bent en wat je kunt en hebt een goede basis om jouw mediumschap verder uit te bouwen.

Praktisch

VOORAF
Allereerst is het van belang om te weten of je aanleg hebt voor mediumschap.
> Als wij elkaar al ontmoet hebben op een beurs of tijdens een consult en jouw talent is daar naar voren gekomen, dan zit het snor en kan je je direct aanmelden voor DEEL 1 van het programma.
> Als wij elkaar nog niet kennen, maar je vermoed een talent of je wilt graag uitvinden of je het bezit, dan wil ik dat samen met jou en je gidsen bekijken. Je kan hiervoor Privéconsult aanvragen (zie bovenaan deze pagina). Een Flexconsult van 20 minuten kan vaak al voldoende zijn.
DEEL 1 > INTAKE
– 1 Consult 75 minuten
– 1 Feedbackgesprek 15 minuten
DEEL 2 > VERVOLG
– 10 x Consult 45 minuten, om de 2 weken
– 10 x Tussentijdse afstemming 15 minuten (van Boris met jouw gidsen)
– 1 x Evaluatiegesprek 15 minuten
EIGEN TIJD
Zorg dat je tussen de consulten in, een paar uur de tijd hebt, om aan een oefening of opdracht te werken of je ergens in te verdiepen.

Bijboeken na afloop van het programma Mediumbegeleiding

• 3 x Consult 45 minuten + 3 x Tussentijdse afstemming 15 minuten > € 270,-  
Voorwaarden bijgeboekte consulten: tenminste 1 consult per 3 weken, geen restitutie.

Vraag Mediumbegeleiding aan:

• MEDIUMBEGELEIDING DEEL 11 consult + 1 feedbackgesprek€ 160,- [vraag aan]
• MEDIUMBEGELEIDING DEEL 210 consulten + eindevaluatie€ 995,- [vraag aan]

GROEPSREADING

Wat leuk, je wilt een groepsreading organiseren! Geniet van een dag of avond met fijne mensen om je heen. Luister naar elkaars verhalen, lach om geestige boodschappen of laat een traantje, voel steun en krijg begrip. Een unieke belevenis die je voor altijd met elkaar zult delen. 

Hoe werkt een Groepsreading?

Een groepsreading is geschikt voor allerlei gelegenheden: een familiedag, een uitje met de vriendengroep, een vrijgezellendag of gewoon omdat het jullie leuk lijkt. De deelnemers hoeven elkaar niet perse goed te kennen.
Net als bij de Privéconsulten, gebruik ik mijn paranormale gaven om contact te maken met de gidsen en overleden dierbaren van de aanwezigen. Voor iedereen is er een boodschap en de mogelijkheid om een vraag te stellen.
Bij een groepsreading kan een reading voor de één, ook iets brengen voor een ander. Iets dat bij de reading voor een ander aan bod komt, herken je soms ook in je eigen leven. Thema’s die vaak aan bod komen: liefde, werk, gezondheid, relaties, overleden dierbaren.
Niemand hoeft zich zorgen te maken over de inhoud van de boodschappen. Die zijn eerlijk, maar altijd liefdevol en met respect. En positief. Of het nu een steun in de rug is, een zetje vooruit, een verhelderende uitleg of een gesprekje met een overleden lievelingstante.
Een groepsreading is leuk én leerzaam. Je zult er nog lang over napraten.

Locatie

De groepsreading kan bij iemand thuis plaatsvinden of op een andere locatie. Op verzoek kan ik zelf zaalhuur en eventuele catering voor jullie regelen.

Keuzes Groepsreading

Groepsreading t/m 6 personen
– Totale tijdsduur: 2,5 uur
– Tarief op aanvraag (afhankelijk van locatie en eventuele wensen klant)
Groepsreading van 7 tot 12 personen
– Totale tijdsduur: 4 uur
– Tarief op aanvraag (afhankelijk van locatie en eventuele wensen klant)

Indien je iets voor een groep wilt organiseren, maar de deelnemers individueel een reading wilt laten ontvangen (afgezonderd van de anderen of in een aparte ruimte), dan kun je hiervoor een apart voorstel opvragen, per mail: info@naxao.eu

Heb je nog een ander idee? Stuur een mail naar info@naxao.eu en dan bespreken we dit samen.

Vraag een Groepsreading aan:

GROEPSREADING T/M 6 PERSONEN 2,5 uur op aanvraag[vraag aan]
GROEPSREADING VAN 7 TOT 12 PERSONEN4 uur op aanvraag[vraag aan]

BEURZEN

Soms sta ik met een stand op een paranormaalbeurs. Ik geef hier korte readings van een kwartier. Vind je het leuk om langs te komen? Op de pagina Actueel kan je zien waar en wanneer ik aanwezig ben.

KADOBON

Wil je iemand een consult kado geven? Dat kan! In de Shop zijn kadobonnen te koop. Hiermee kan je een Standaard of een Uitgebreid Privéconsult kado geven of €30 korting op het hele aanbod op deze pagina.