Kom in contact met jouw gidsen en dierbaren en krijg hulp, inzicht en antwoord op je vragen. Maak je leven lichter. Ik ben een helderziend, helderhorend, helderwetend en heldervoelend medium. Ik sla de brug tussen aarde en hiernamaals en zorg dat jij jouw gidsen en dierbaren kunt spreken. Mijn gidsen Viktor en Frank nemen de leiding tijdens het gesprek en zorgen voor een goede harmonie. Na een consult heb je meer duidelijkheid en weet je dat je er nooit alleen voor staat.

PRIVÉCONSULTEN

Eén-op-één contact met je gids of overleden dierbaren. Samen gaan we met hen in gesprek. Krijg brandende vragen beantwoord of kies voor een open boodschap, waarin je alle steun, tips en ideeën kunt verwachten die je nodig hebt. Na een Privéconsult kan je vol inzicht weer lichter verder met je leven.

Privéconsulten zijn telefonisch

Ik heb ervoor gekozen, om Privéconsulten telefonisch te doen. Voor de boodschappers maakt het niet uit, of wij live tegenover elkaar zitten of met elkaar bellen. Zodra wij elkaar spreken, wordt het contact met de gidsen gemaakt. Ruimte of afstand speelt geen rol. Het voordeel voor mij is, dat ik door niets onbekends wordt afgeleid en zuivere boodschappen kan doorgeven. Voor jou is het prettig om in je vertrouwde omgeving de boodschappen te ontvangen. En waar ter wereld jij of ik ons ook bevinden: een telefonisch consult is altijd mogelijk.

Invulling Privéconsult

De invulling van een Privéconsult bepaal je naar eigen behoefte. Je kunt kiezen voor:
• Open boodschap > Je geeft de regie over aan de andere zijde. Zij mogen bepalen welke boodschappen ze jou meegeven. Ze weten wat jij nodig hebt, om lichter verder te kunnen leven. Een aanmoediging, een hart onder de riem, een goeie tip, een warm woordje van moeder, een schouderklop van je goede vriend… Laat je verrassen door antwoorden op vragen, waarvan je niet eens wist dat je ze had of krijg steun uit wellicht onverwachte hoek.
• Concrete vragen > We vragen jouw gids of geliefden je vragen te beantwoorden. Heb je nood aan tips voor een belangrijke beslissing? Wil je graag een overleden dierbare spreken? Vraag je je af waardoor je ergens vastloopt? Er is ruimte voor alle soorten vragen en we kunnen meerdere thema’s in een consult behandelen: liefde, werk, gezondheid, toekomst etc. Een enkele keer kan of mag een vraag niet beantwoord worden. Dan zal ik je dat eerlijk zeggen.
• Combinatie > Stel een gerichte vraag en ontvang daarnaast nog vrije boodschappen uit het hiernamaals.

Keuzes consulten

• STANDAARD CONSULT / 60 minuten
Een ‘Standaard Consult’ geeft voldoende ruimte om een aantal vragen te stellen en een live gesprek te voeren met je gids of overleden geliefden. Aan het eind van een Standaard Consult kan je met een voldaan gevoel verder met je leven. Zat je met iets in je maag? Dan heb je helderheid gekregen. Liet je je verrassen door een open boodschap? Dan zal je geïnspireerd je leven weer oppakken. Je krijgt genoeg mee, om nog eens over na te denken.
• UITGEBREID CONSULT / 90 minuten
Als je iets echt wilt doorgronden of een ingewikkelde kwestie goed wilt uitdiepen, raad ik een ‘Uitgebreid Consult’ aan. Omdat wij onze concentratie niet hoeven af te breken, levert dit vaak beter resultaat op dan meerdere kortere consulten en zet ‘t je misschien in een klap weer op het juiste pad. Ga in elk geval met een bak aan info naar huis!
• FLEX CONSULT / vanaf 15 minuten
Dit consult kan zo kort of lang duren als je wilt. Je betaalt per minuut, met een minimum van 15 minuten. Een ‘Flex Consult’ kan geschikt zijn voor verschillenden doelen. Voor het snel beantwoorden van een specifieke vraag of voor een eerste, korte kennismaking met de spirituele wereld. Of juist voor het grondig – zonder afbreken – uitdiepen van een kwestie of om je consult vrij te laten lopen zoals het loopt. Kan op korte termijn gepland worden.

Vraag een Privéconsult aan:

STANDAARD CONSULT 60 minuten € 84,-[vraag aan]
UITGEBREID CONSULT90 minuten € 119,-[vraag aan]
FLEX CONSULTvanaf 15 minuten€ 1,60 per minuut[vraag aan]

GYM MYSTIQUE

De sportschool voor kracht, wijsheid en inzichten, die je elders niet vindt. Mentaal fit en emotioneel gezond, in een paar trainingen. Effectief, met de beste coach ter aarde: je persoonlijke gids en diens unieke input. Voer gesprekken en zie het licht. Leef sterk en opgeruimd verder. Koop een strippenkaart en start je training nu!

Opruimen – Verwerken – Opbouwen

De aarde is mooi, maar erop leven is vaak een hard gelag. En dat laat z’n sporen na. Een litteken, een overtuiging die niet klopt, een angst, een niet-meer-weten-hoe-verder, een mist die de horizon vertroebelt… Zaken, die een vrij en blij leven in de weg staan. Om geluk te vinden en het juiste spoor, moet je daarom soms het een en ander opruimen. In de ogen zien, begrijpen en komaf mee maken. En dat is wat je bij de Gym komt doen.

Angsten, onzekerheden, vraagtekens, burn-out, narcistische mishandeling, verwaarlozing als kind, een giftige relatie, stress… Bij Gym Mystique ga je in gesprek met je gids(en) over hetgeen jou remt, je (heeft) verzwakt, je onzeker maakt en waar jij aandacht aan wilt besteden. Je gidsen (personal trainers) staan je bij met raad en daad. Zij kennen jou als geen ander en weten precies hoe ze jou door een proces moeten begeleiden. Door een helder licht te schijnen op zaken, zodat jij het ook goed kan zien. Door je zelfvertrouwen op te krikken. En soms door je tegen de haren in te strijken, om je wakker te maken in iets. De consulten zijn laag geprijsd, zodat je echt de kans krijgt om iets op te lossen of te beslechten. Het wordt werken, voelen, overdenken en soms krijg je ook wat huiswerk te maken. En dat werpt zijn vruchten af. 

Naxao gelooft in een goede wereld en wenst iedereen een goed leven. Het beste leven dat bij jou past. Om dat te bereiken, moet slecht de wereld uit. En dat doen we, door onszelf sterker te maken. Wij hebben deze sportschool opgezet, om alle goede, maar gekwetste of verdwaalde zielen een kans te geven op goed leven. Mentaal fit en emotioneel gezond. Met beide benen op de grond. En genietend van een écht leven. Op aarde. Waar dromen niets slechts dromen blijven. Waar plannen worden uitgewerkt en afgemaakt. En lelijk het nakijken heeft.

Je bent niet kinderachtig, als je toegeeft dat je ziel geraakt is. In tegendeel: wie pijn onder ogen durft te komen en er doorheen werkt, is geen mietje. Maar een mooi mens, dat vindt dat het beter kan en daar z’n nek voor uitsteekt. Dus heb jij je sporttas al gepakt? We zien je heel graag komen. Het gidsenteam staat klaar. En hadden we al gezegd dat iedereen welkom is? 

De sportschool in het kort

Bij Gym Mystique werk je aan kracht, zelfvertrouwen, inzicht en alle ingrediënten die de basis vormen voor een gezond en mentaal sterk leven. Aan échte zaken. Aan grote of kleine thema’s. Zonder poespas. To the point. Geen kinderachtig gedoe. Met hulp van jouw ‘personal trainers’. Kies voor losse sparring-consulten of een intensiever trainingstraject en betaal met je strippenkaart.
• TRAININGSTRAJECT: Je wilt door een proces heenwerken. Iets uitdiepen, doorgronden of uit de weg ruimen. Boek een consult en leg je wensen voor aan jouw team. Dan maken jullie samen een plan van aanpak. In een langer of korter traject, in jouw ritme en tijd, werk je aan je doel en trekken je gidsen je door de moeilijke momenten heen. Zodat je goed aansterkt en snel weer verder kunt met je leven.
• EVEN SPARREN: Kom naar de sportschool naar behoefte. Zonder plan, doel of regelmaat. Om de ene keer een kwestie op je werk te bespreken; de andere keer voor steun bij een dilemma, wijze woorden bij een familiekwestie of gewoon voor een heilzaam gesprek. Zoals je wilt en wanneer je wilt. Je gidsen zijn altijd bereikbaar!

De consulten

De gesprekken duren 35 minuten (5 minuten met Boris + 30 minuten met je coach). Niet te lang, omdat het áándacht is, wat nodig is, om ver te komen. En vele kleine stappen nemen, geeft beter resultaat dan één grote: dingen vergen bezinkings- of verwerkingstijd. Gedoseerde informatie. Kort maar krachtig. En liefdevol. Packed with flavor!

De strippenkaart

Met de strippenkaart, kan je voor een betaalbaar bedrag rekenen op steun. Alle consulten in de Gym worden betaald met de strippenkaart: 1 consult (35 minuten) kost 1 strip. Afhankelijk van de kaart die je koopt, is dat € 39 of € 49 per consult. En tijdelijk zelfs nóg voordeliger, met de introductiedeal (zie hieronder). Veel voor weinig. Maar altijd goede kwaliteit!

Praktisch

– Strippenkaarten koop je in de Shop
– Binnen 24 uur ontvang je jouw gepersonaliseerde strippenkaart per mail
– De ‘Gym’ is van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur open
– 1 consult kost 1 strip
– Consult boeken: mail 3 voorkeursdata/tijden naar info@naxao.eu > binnen een paar uur krijg je reactie
– De consulten doen we telefonisch
– Na elk consult krijg je een nieuwe, afgestempelde kaart gemaild
– Je kan ook 2 of 3 strips tegelijk gebruiken, voor een dubbel of driedubbel consult
– De strippenkaart is 1 jaar geldig, vanaf aankoop

Mega introductiedeal!

Bij 1 volle grote strippenkaart of 2 volle kleine strippenkaarten krijg je 1 consult van 35 minuten gratis!
Aanbod loopt tot 31 december 2024.

Koop een strippenkaart:

KLEINE STRIPPENKAART + introductiedeal!5 consulten€ 245,-[naar de Shop]
GROTE STRIPPENKAART + introductiedeal!10 consulten€ 390,-[naar de Shop]

NIEUW! BRIEF VAN JE GIDS

Ontvang een mooie, geschreven boodschap van jouw gidsen. Zij staan altijd voor je klaar. Een gidsboodschap is er voor iedereen en is voor iedereen anders. Precies op maat, voor wat voor jou belangrijk is, op dit moment. Een gidsboodschap raakt. Altijd. Probeer het eens.

Wat is een gids?

Ieder mens op aarde, wordt in zijn leven bijgestaan door een (of meer) persoonlijke gids(en), aan de andere kant. Je kent deze gids al vele levens lang en je gids kent jou als geen ander. Voordat je aan dit leven begon, hebben jullie samen een plan gemaakt. Besproken wat je ging doen; wat je wilde ervaren; wat je wilde bereiken. Tijdens jouw leven, bewaakt je gids dit plan. Hij of zij beschermt je, steunt je en stuurt bij, als dat nodig is.

Wat je krijgt

Via jouw voornaam, legt Boris contact met je gids en laat hem/haar aan het woord. Je blijft dus redelijk anoniem. De boodschappen zijn altijd warm, positief en opbouwend. Je kan nuttige inzichten krijgen; een aanmoediging misschien; steun ontvangen, in een moeilijke tijd; raad krijgen, bij een lastige keuze… Dit is voor iedereen anders, maar altijd precíes geschikt voor jou, om op dit moment te horen. Deze tekst wordt mooi uitgewerkt op 1 of 2 A4’tjes (afhankelijk van je keuze). Je krijgt hiervan een pdf toegestuurd, die je kunt uitprinten, als je wilt.

Enkel of dubbel?

Bij een enkele brief, krijg je een boodschap (1 A4) + de naam van je gids
Bij een dubbele brief, krijg je een boodschap (1½ A4) + uitleg over je gids (½ A4)
>> Uitleg over je gids kan zijn: Wie is hij? Waarvan ken je hem? Waarom is hij bij je? Etc.

Alleen voor jou!

Je kan alleen voor jezelf een brief aanvragen. Wie een brief aanvraagt, geeft daarmee de gids toestemming een boodschap te schrijven. Vraag je – zonder medeweten – aan voor een ander, dan is die toestemming van die persoon er niet. Doe je dat toch, dan kunnen wij geen zuivere boodschap garanderen. Dat schendt iemands privacy en dat mogen gidsen niet.

Brief kado doen?

Toch iemand een brief kado doen, kan op deze manier:
1. De persoon die jij een gidsbrief kado doet, vraagt zelf de brief aan (hieronder)
2. Jij betaalt de factuur, die diegene dan toegestuurd krijgt
3. Naxao mailt de gidsbrief naar de persoon, voor wie de brief is

Bestellen is heel eenvoudig

– Kies hieronder voor een enkele of dubbele brief en druk op [vraag aan]
– Vul in het pop-up venster je voornaam + een regeltje tekst in
– Binnen 24 uur ontvang je per mail een betalingsverzoek
– Na betaling ontvang je binnen een week, de pdf met jouw persoonlijke boodschap

Vraag een Brief van je Gids aan:

BRIEF VAN JE GIDS – enkel (+ naam gids)1 A4’tje € 35,-[vraag aan]
BRIEF VAN JE GIDS – dubbel (+ info over gids)2 A4’tjes € 48,-[vraag aan]

ROUWVERWERKING

Rouw blokkeert in het leven. Rouw gaat vaak over zaken, die niet goed zijn afgesloten, begrepen of uitgesproken; over eenzaamheid, gemis of zorgen. En wie kan dan beter helpen te verwerken, dan de dierbare zelf? Zij zíj́n bereikbaar. Via mij, kan je hem of haar daadwerkelijk spreken. En samen jouw pijn verlichten.

Het gaat om jóu

Ik ben er eerst, om jóu te helpen. Want voor de overledene wordt goed gezorgd. Je hoeft je geen zorgen te maken, over hoe het daar gaat. Ik wil jou de gelegenheid bieden, om in contact te komen met jouw dierbare (mens of dier) aan de andere kant. Om zaken goed te begrijpen. Om vragen te kunnen stellen, die je niet gesteld hebt. Om je zorgen te kunnen uiten over iets. Om niet een speelbal te zijn van je gevoel, maar controle te krijgen daarover. Inzichten, die jou verder helpen dóór je verdriet. We ruimen op. We vangen af. En gaan door, totdat het probleem verholpen is. Tot de pijn draaglijk wordt. Totdat jij de energie weer voelt, om je leven op te pakken en aan te pakken. En weet je wat het mooie is? Al doende, helpen we jouw dierbare ook! Met de geruststelling, dat het goed met jou gaat.

Dood is niet dood

Als medium zie ik vaak hoe bevrijdend het werkt, als mensen eventjes iets horen van hun overleden ouders, geliefde of vriend. Wat een feest der herkenning dit soort gesprekken is en hoe hun zelfvertrouwen groeit. En wéten, dat iemand niet compleet is verdwenen en op zwart gegaan, geeft ook hoop. Dat je diegene weer zult zien. Dat het niet compleet verbroken is, die band. En dat jij niet alleen bent, maar dat ze je altijd vergezellen. Dát beseffen, is belangrijk. Ook voor jouzelf. Dat jij ook niet maar één leven hebt en dan ‘licht uit en klaar’.

Rechtstreeks in gesprek

Zaken in person bespreken met de overledene en uit eerste hand inzicht krijgen over het leven na de dood, is volgens mij een heel krachtige hulp bij helen. En daar wil ik mij voor inzetten. Absoluut. Daar wil ik me hard voor maken. Jouw leven is even belangrijk als dat van de overledene en ik wil niemand zijn leven zien opgeven voor verdriet. Maar een écht gesprek op gang brengen tussen de werelden, is niet iedereen gegeven. Ik kan dat wel en wil jou en iedereen de mogelijkheid geven, dat gesprek aan te gaan. Zodat je de dood zelfs als iets positiefs kan gaan zien, uiteindelijk.

De kracht zit ‘m in de herhaling 

Rouw verwerk je niet in één keer. Een eerste gesprek met je overleden dierbare, zal zeker opluchting brengen en pijn verzachten, maar geheeld ben je nog niet. Het vergt tijd, om zo’n gesprek te laten bezinken en de emoties een plek te geven. Ook komen er vast vragen omhoog, die je eerst niet bedacht had en moet je iets een paar keer kunnen vertellen, om het kwijt te raken. Om jou écht te helpen, gaan wij daarom vier keer in gesprek (om de 14 dagen). Daarna kan je losse consulten bijboeken, mocht je graag doorgaan. Voor dezelfde prijs en zo vaak je wilt.

Oud of nieuw zeer

Men is nooit te oud om te helen. En hoe oud dat zeer ook is: het kan geheeld worden. Als je er maar over praat. Ik zag mensen, die hun verdriet soms meer dan dertig jaar voor zich hielden, al na één gesprek weer (glim)lachen. En ook met heel recente rouw kan ik helpen. Onze dierbaren zijn in staat, om kort na hun overlijden contact te leggen met de aarde. Dus als een plotseling overlijden jou van je stuk heeft gebracht, kan je hiervoor ook aankloppen voor hulp.

Praktisch

– De gesprekken voeren we per telefoon
– Boris belt jou en legt contact met jouw dierbare, waarna jullie met elkaar kunnen spreken
– Startpakket: 4 gesprekken van 40 minuten, om de 14 dagen = € 224,-
– Los gesprek bij te boeken na Startpakket = € 56,-

Vraag hulp bij Rouwverwerking aan:

ROUWVERWERKING4 x gesprek 40 minuten€ 224,-[vraag aan]

HET GAVE ZELF ONTDEKKEN

Ga op ontdekkingstocht en kijk eens in de wondere wereld in jezelf. En de wereld daaromheen. Ontdek wie je bent en lijn je leven daarmee uit. Leer begrijpen hoe ‘leven’ in elkaar zit; hier en aan de andere kant. Hand in hand met jouw helpers in het hiernamaals. Leer werken met je intuïtie en varen op gevoel. Steven af op geluk!

De exacte inhoud van het programma wordt nog uitgewerkt en op de site geplaatst.
Nu al nieuwsgierig? Vraag meer info aan per mail: info@naxao.eu

Vraag een Ontdekkingstocht aan:

HET GAVE ZELF ONTDEKKENModule 5 x gesprekken + 5 x oefening€ XXX,-info@naxao.eu

MEDIUMBEGELEIDING tijdelijk niet beschikbaar

In mijn praktijk ontmoet ik regelmatig mensen, met aanleg voor mediumschap. En vaak willen ze er iets mee doen. Team Naxao begeleidt mediums-in-de-dop naar góed mediumschap, waar we trots op kunnen zijn. Middels precies op maat gemaakt lesmateriaal, ontwikkel je je talent én jezelf. Iets voor jou?

Wat is een medium? 

Een medium is een gewoon mens zoals jij en ik, met een aangeboren talent om contact te maken met zielen in het hiernamaals. Hij/zij is in staat om te communiceren met de spirituele wereld en kan zodoende boodschappen doorgeven van gidsen, overleden dierbaren of zelfs dieren aan mensen op aarde. Deze boodschappen kunnen mensen troosten, helen of verder helpen op hun levenspad. Een medium kan helderziend, -horend, -voelend, -wetend of -ruikend zijn of een combinatie van deze eigenschappen bezitten.

Goed mediumschap

Net zoals je muzikale gaven niet kunt aanleren, kan je ook paranormale gaven niet aanleren. Je wordt ermee geboren. Maar muzikaal talent of niet: zonder training en oefening, wordt je geen goede muzikant. En dat geldt dus ook voor mediumschap. Het is een vak. Dat je moet leren verstaan. Een goed medium is in staat een zuivere verbinding te leggen met de andere kant. Een goed medium heeft controle tijdens een reading, zet zichzelf opzij en laat Spirit spreken. Een goed medium kent zijn verantwoordelijkheden ten aanzien van een klant. Een goed medium heeft besef van de ethische kanten van het vak. Kortom: een goed medium doet niet zomaar wat.

Inhoud programma

Het programma Mediumbegeleiding dat wij aanbieden, is er vooral op gericht om van jou een goed in je vel zittend mens te maken, bij wie de boodschappen van Spirit vloeiend en zuiver kunnen doorkomen. Ik geef geen les, maar breng je in contact met jouw gids/begeleider(s) tijdens een reeks consulten. Zij maken voor jou inzichtelijk waaraan jij kunt werken, om jouw weg vrij te maken naar goed mediumschap. Ze helpen je met uitleg, inzicht, steun en tips. Samen ontdekken jullie hoe bij jou de paranormaliteit precies werkt; waar je kracht ligt. Na elk consult leg ik kort contact met jouw begeleider(s) om verder koers te bepalen, zodat je zoveel mogelijk uit de consulten kunt halen. Buiten dit alles om, deel ik mijn praktijkervaringen met je, bespreek ik de ethiek en verantwoordelijkheden, die dit werk met zich meebrengt. Ik denk mee over jouw toekomst als medium, als je wilt, en geef (oefen)tips waar ik kan.

Op maat gemaakt!

Iedereen is anders en heeft baat bij unieke oefentips of opdrachten. Wij bekijken consult na consult, wat op dat moment het beste voor jou is, om te oefenen, te begrijpen of te lezen. Op die manier, halen we voor jou maximale uit dit traject. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht. Dat zal weleens moeilijk zijn, want soms zal je een angst, blokkade of ingesleten overtuiging in de ogen kijken en kan je niet vluchten in een groep. Máár… aan het eind van dit programma, sta je met beide benen op de grond, heb je heldere inzichten en ken je je valkuilen. Je weet wie je bent en wat je kunt en hebt een goede basis om jouw mediumschap verder uit te bouwen.

Praktisch

– De live-consulten doe je met mij en zijn altijd telefonisch
– Het tussentijds contact leg ik alleen met jouw gidsen
– Pauline werkt het tussentijds contact voor je uit en bepaalt en maakt het lesmateriaal hierbij
– Ik vraag altijd een foto van je, zodat wij weten met wie we werken.


DEEL 1 > INTAKE
Elk traject start met een intakegesprek. Het is van belang om te weten of je de aanleg hebt voor mediumschap. Daarnaast hecht ik er belang aan, dat wij goed kunnen samenwerken. Dit gesprek voeren we met z’n drieën: jij, ik en jouw gids. We leren elkaar (beter) kennen, krijgen jouw doelen helder en de neuzen dezelfde kant op. Een week later houden we een feedbackgesprek. Dan bespreken jij en ik of we het vervolgtraject starten met elkaar en maken we concrete afspraken. Soms kan de uitkomst zijn, dat een ander pad voor jou beter is, zoals bijvoorbeeld een coachingstraject. Dat kunnen we dan ook bespreken.
– 1 Consult 75 minuten
– 1 Feedbackgesprek 15 minuten


DEEL 2 > VERVOLG
Het traject bestaat uit 10 Consulten, 10 tussentijdse gidscontacten en 1 Eindgesprek. We plannen samen een vaste, doordeweekse dag + tijdstip voor de consulten (om de 14 dagen). Tijdens een consult bespreken wij kort hoe het gaat, krijg je feedback op een oefening en krijg je een reading van je gids(en). Een week later stem ik weer af met je gids en ontvang je per mail het verslag hiervan + oefen- en leesmateriaal. Na het 10e consult plannen we een evaluatiegesprek. Dit gesprek neemt jouw gids voor z’n rekening.
– 10 x Consult 45 minuten, om de 2 weken
– 10 x Tussentijdse afstemming 15 minuten (van Boris met jouw gidsen)
– 10 x op maat gemaakt lees- en oefenmateriaal
– 1 x Evaluatiegesprek 15 minuten


EIGEN TIJD
Uiterlijk een week na elk consult, krijg je ‘huiswerk’ toegestuurd. Je hebt hiervoor telkens zo’n 3 uur de tijd voor nodig. Dus zorg ervoor, dat je die tijd ook hebt. Het resultaat van de oefeningen, mail je mij dan uiterlijk een dag vóór het volgende consult door. Ik neem het samen met je gids door en hij/zij kan het volgende consult voorbereiden.

Bijboeken na afloop van het programma Mediumbegeleiding

– 3 x Consult 45 minuten + 3 x Tussentijdse afstemming 15 minuten > € 495,-  
Inclusief op maat gemaakt lesmateriaal. 1 Consult per 2 weken.

Vraag Mediumbegeleiding aan:

• MEDIUMBEGELEIDING DEEL 11 consult + 1 feedbackgesprek€ 160,- [vol]
• MEDIUMBEGELEIDING DEEL 210 consulten + eindevaluatie€ 1.940,- [vol]

GROEPSREADING

Wat leuk, je wilt een groepsreading organiseren! Geniet van een dag of avond met fijne mensen om je heen. Luister naar elkaars verhalen, lach om geestige boodschappen of laat een traantje, voel steun en krijg begrip. Een unieke belevenis die je voor altijd met elkaar zult delen. 

Hoe werkt een Groepsreading?

Een groepsreading is geschikt voor allerlei gelegenheden: een familiedag, een uitje met de vriendengroep, een vrijgezellendag of gewoon omdat het jullie leuk lijkt. De deelnemers hoeven elkaar niet perse goed te kennen.
Net als bij de Privéconsulten, gebruik ik mijn paranormale gaven om contact te maken met de gidsen en overleden dierbaren van de aanwezigen. Voor iedereen is er een boodschap en de mogelijkheid om een vraag te stellen.
Bij een groepsreading kan een reading voor de één, ook iets brengen voor een ander. Iets dat bij de reading voor een ander aan bod komt, herken je soms ook in je eigen leven. Thema’s die vaak aan bod komen: liefde, werk, gezondheid, relaties, overleden dierbaren.
Niemand hoeft zich zorgen te maken over de inhoud van de boodschappen. Die zijn eerlijk, maar altijd liefdevol en met respect. En positief. Of het nu een steun in de rug is, een zetje vooruit, een verhelderende uitleg of een gesprekje met een overleden lievelingstante.
Een groepsreading is leuk én leerzaam. Je zult er nog lang over napraten.

Locatie

De groepsreading kan bij iemand thuis plaatsvinden of op een andere locatie. Op verzoek kan ik zelf zaalhuur en eventuele catering voor jullie regelen.

Keuzes Groepsreading

Groepsreading t/m 6 personen
– Totale tijdsduur: 2,5 uur
– Tarief op aanvraag (afhankelijk van locatie en eventuele wensen klant)
Groepsreading van 7 tot 12 personen
– Totale tijdsduur: 4 uur
– Tarief op aanvraag (afhankelijk van locatie en eventuele wensen klant)

Indien je iets voor een groep wilt organiseren, maar de deelnemers individueel een reading wilt laten ontvangen (afgezonderd van de anderen of in een aparte ruimte), dan kun je hiervoor een apart voorstel opvragen, per mail: info@naxao.eu

Heb je nog een ander idee? Stuur een mail naar info@naxao.eu en dan bespreken we dit samen.

Vraag een Groepsreading aan:

GROEPSREADING T/M 6 PERSONEN 2,5 uur op aanvraag[vraag aan]
GROEPSREADING VAN 7 TOT 12 PERSONEN4 uur op aanvraag[vraag aan]

BEURZEN

Soms sta ik met een stand op een spirituele beurs. Ik geef hier korte readings van een kwartier. Op de pagina Actueel lees je, waar en wanneer ik aanwezig ben. Leuk, als je even langskomt!

KADOBON

Wil je iemand een consult kado geven? Dat kan! In de Shop zijn diverse kado- en waardebonnen te koop.