Hé! Ga jij mee op reis? Wij staan te popelen. En jouw achterban ook. Verdieping zoeken. Vrije aandacht kunnen geven. Op een hele fijne plek in Frankrijk. Dat gaan we doen. Wil je veranderen van koers? De zaken eens goed op een rijtje zetten? Hulp van je gidsen nodig? Dat kan. Wij nodigen je uit, om mee te gaan met ons, op avontuur. Schrijf je in voor een week vol spirituele ervaringen. Jouw gidsen zijn achter de schermen al bezig voor je. Om jouw dromen waar te maken. Geef ze de kans om bij je te komen. Om met je te praten, zodat jij weer zingend verder kunt. Omdat je weet dat je goed zit. Óp je levenspad. En daar werken we aan deze week. Zelfvertrouwen. Zelfkennis. Een goede band met het hiernamaals. En jouw plan in één keer op de rit.

MAGISCHE WEEK

In la douce France stap je voor een week in een andere wereld. In een heerlijk huis met mooie tuin, staan wij (Boris, Pauline en jouw en onze spiriteams) voor je klaar om jou een magische, inspirerende, leerzame, creatieve, avontuurlijke en actieve week te bezorgen.

Nergens aan denken, behalve aan jezelf. Nieuwe dingen meemaken. Gelijkgestemde zielen ontmoeten. Jezelf zijn. Lekker aan de slag en veel leren. Een krachtige verbinding maken met het hiernamaals, met beide benen stevig op de grond. Ten volle leven en genieten. En daarna opgeruimd en met een tas vol inzichten, gereedschappen en goede ideeën weer naar huis.
Een onbezorgde, volledig verzorgde en kwalitatief hoogstaande week. En petit comité, met 8 à 10 deelnemers.

VERBLIJF IN MANOIR D’ISLY

Manoir d’Isly is een monumentaal herenhuis uit de 18e eeuw, gelegen in een historisch, rustig dorp in de Dordogne. Het staat in een parkachtige tuin van 4000 m2 met oude bomen, een groot terras, loungebanken, zonnestoelen, een sfeervolle Orangerie en diverse zitjes. 

Binnen is het huis ruim, licht, modern en in stijl gerenoveerd. Er is een grote keuken met bar, een woon/eetkamer en een tweede woonkamer. De slaapkamers zijn licht en naturel, met houten vloer, met soms een kleine badkamer en-suite en soms een (grotere) gedeelde badkamer. Je deelt een slaapkamer met een andere deelnemer (m/m en v/v of partners). Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar (met toeslag). 

Voor het vertier staan er een pingpongtafel en tafelvoetbal klaar.

In drie minuten wandel je naar het centrum. Hier vind je een paar winkels, bakkers, terrassen, supermarkt en een kasteel.

Manoir d’Isly is in zijn geheel voor ons gereserveerd; er zijn dus géén andere gasten. Kortom: een prachtige plek om onbezorgd te genieten, te werken én te ontspannen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Het programma start vrijdag 6 oktober om 18:00u. met een welkomstborrel en bijpassende franse streek- en seizoenshappen. We maken kennis en nemen de komende week door (je bent vanaf 16:00u. al welkom op Manoir d’Isly om je te installeren in je kamer en het huis te verkennen).

De volgende 6 dagen start na het ontbijt om 9:00u. een rijk, gevarieerd en secuur samengesteld dagprogramma, met daarin de volgende onderdelen:
– Dagelijks persoonlijke aandacht: privéconsulten van Boris, die je in contact brengt met je spiriteam en privé zielsgesprekken met Pauline, die je verder zal helpen jouw spoor te vinden  
– Spirituele oefeningen in groep, waarmee je jouw eigen intuïtieve vermogens ontdekt en ontplooit
– Creatieve, inspirerende opdrachten, waarmee je jezelf beter leert kennen en zal verrassen
– 1 à 2 groepsreadings met medium Boris
– Healing
– Uitleg over en inzicht in de spirituele wereld

Buiten het programma om, is er vrije tijd om bijvoorbeeld een boek te lezen, even op pad te gaan of in de zon te liggen (in oktober kan het nog 20℃ worden). Donderdagochtend is programmaloos, zodat liefhebbers naar de markt in het dorp kunnen gaan.

Het einde van elke middag staat in het teken van gezelligheid en plezier. Sowieso met een mooi apéritief en soms een leuke competitie, muziek of entertainment en altijd een goed verzorgd, smakelijk frans of zuideuropees getint diner (vegetarisch mogelijk). Daarna misschien nog even mijmeren rond het vuur in de tuin. Vanaf 22:00u. zijn we stil.

Vrijdag 13 oktober nemen we na het ontbijt en de koffie afscheid. Omstreeks 11:00u. zwaaien we iedereen uit en brengt Boris de eventuele treinreizigers naar Thivier. 

BORIS & PAULINE

Met wie breng je deze week door?

BORIS (46): “Ik groeide op in Den Haag en volgde de studie Internationaal Toerisme in Breda. Daarna vervolgde ik mijn pad in de muziek (slagwerk): gaf les, organiseerde slagwerkevents en richtte een stichting op voor straatkinderen in Brazilië. Na 10 jaar een baan in het bedrijfsleven, werk ik nu fulltime als paranormaal medium. Ik ben sterk helderhorend, heldervoelend, helderziend en helderwetend. Ik sla de brug met het hiernamaals en laat jouw spiritueel begeleiders en overleden dierbaren via mij spreken. Mijn drijfveer is, om mensen te inspireren het beste uit het leven te halen. Mijn wens is, dat iedereen zijn eigen pad vindt en bewandelt. Ik ben blij dat ik al veel mensen heb kunnen helpen.”

PAULINE (60): “Ik groeide op in Brussel, studeerde Musicologie in Amsterdam en deed een jaar Conservatorium. Daarna werkte ik jaren als freelance grafisch ontwerper en art director en had een keramiek­atelier. Helder van geest was ik altijd al en van jongs af aan help ik mensen. Met alle liefde en aandacht, die ik in me heb. Ik ben een wegwijzer, inzichtgever, trance medium, spiritueel leraar, creatieve geest, heelmeester. Mijn specialisatie is de zielenwereld, Als ik mijn kanaal openzet, spreek ik rechstreeks naar de ziel. Ik leg haar bloot; laat zien wie jij wérkelijk bent; haal belemmeringen weg. Ik waak dat zij tot haar recht komt en dat jij zult ervaren wat jouw ziel ís en wil bereiken in deze wereld.”

Meer weten over Boris en Pauline? Klik en ga naar de Team Naxao pagina
Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Klik en ga naar de Reviews pagina

PRIJS EN SPECIFICATIE VAN DE REISSOM

De reis naar Excideuil kost € 2.275,- 

Inbegrepen in de reissom:
– 7 overnachtingen in een gedeelde tweepersoonskamer (in principe m/m en v/v, maar m/v-vrienden of partners kunnen uiteraard een kamer delen!) 
– ontbijt, lunch, apéritief, diner (eet je graag vegetarisch? > geef het aan op het boekingsformulier)
– koffie, thee, water, frisdrank gedurende de hele dag + wijn bij het diner
– snacks & fruit
– 6 dagen dagprogramma 9:00 – 16:00
– minimaal 5 privéconsulten bij medium Boris (incl. healingsessie)
– minimaal 1 groepsreading o.l.v. medium Boris
– minimaal 2 privé zielsgesprekken met Pauline
– dagelijks intuïtieve, spirituele & creatieve opdrachten & oefeningen o.l.v. Pauline
– entertainment
– alle programmamaterialen en leuke goodies

Er is nog meer leuks inbegrepen, maar wij houden van verrassingen!

Niet inbegrepen in de reissom:
– Vervoer naar Manoir d’Isly / Excideuil
– Reis- en Annuleringsverzekeringen

Extra opties bij te boeken:
– Eenpersoonskamer (indien nog beschikbaar): € 350,-/week

BTW:
NAXAO is vrijgesteld van BTW. De genoemde prijs is de nettoprijs die je betaalt.

LOCATIE, BEREIKBAARHEID, VERVOER

Bij deze reis zit geen vervoer inbegrepen; je komt op eigen gelegenheid naar Excideuil. Wil je samenreizen met andere deelnemers? Wij brengen jullie graag in contact met elkaar. Dit kan je aangeven op het boekingsformulier.

Adres: 19 Rue d’Isly, 24160 Excideuil, Frankrijk

Met de auto: Excideuil ligt op ± 900 km van Utrecht. Je reist vanuit Nederland het snelste via Antwerpen – Gent – Lille – Parijs – Orléans – Limoges. Je auto parkeer je gratis voor de deur (3 plekken) of op Square Albert Faurel (100 m lopen). 

Met de trein: Neem ‘s ochtends de Thalys naar Parijs (Gare du Nord). Reis met de metro of taxi naar Gare de Austerlitz. Neem om 12:41u. de trein naar Gare de Limoges Benedictins (aankomst 15:58u.). Neem om 16:37u. de trein naar Gare de Thivier (aankomst 17:21u.). Boris haalt je hier op en rijdt je in 20 min. naar Excideuil.
Voor de terugreis brengt Boris je om 11:00u. weer naar Thivier. Om 12:06u. vertrekt de trein naar Limoges. Om 16:48u. ben je terug in Parijs/Austerlitz.
Je kunt ook overwegen om een dagje Parijs in te voegen en de Thalys een dag eerder of later te boeken, voor een meer relaxte reis.

Met het vliegtuig: Transavia vliegt om 12:45u. van Schiphol naar Bergerac (aankomst 14:15u). Op vliegveld Bergerac huur je een auto (samen met andere deelnemers?) en rij je in 1,5 uur naar Excideuil (85 km). 
Er rijden ook bussen naar Excideuil, maar het tijdschema voor oktober is nog niet beschikbaar en nog niet zeker of je op tijd in Excideuil aankomt. De route zou zijn: met LIJN 3 naar Périgueux. Op halte ‘Place du 8 Mai’ overstappen op LIJN 10 naar Excideuil. Uitstappen bij halte ‘Cité Scolaire Girault de Borneil’. Hiervandaan is het nog 250 meter lopen.

Vraag een Boekingsformulier aan:

REIS EXCIDEUIL 6 tot 13 oktober 2023 € 2.275,- [vraag aan]

Heb je nog vragen? Mail ze naar info@naxao.eu. Je krijgt binnen 24 uur antwoord
Graag even bellen? Mail je telefoonnummer + geschikte tijdstippen naar info@naxao.eu
Wil je weten wat anderen hebben ervaren? Lees hier de Reviews

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

KOMENDE REIZEN!

Winter 2023: bestemming binnenkort bekend
Voorjaar 2024: Cavalaire-sur-Mer (Côte d’Azur, Frankrijk)